Menu

Wat we doen.

We bedenken smaakvolle thema's.

Met een goed plan kom je ergens. En bereik je doelen. Daarvoor moeten we eerst weten hoe de markt eruit ziet. En wat jouw uniek maakt. We bepalen een strategie voor de koers die we gaan varen. Sterke communicatie komt voort uit een goed plan, een sterk concept, sprekende visualisaties en een beetje boerenverstand. Met een creatief thema vertellen wij jouw verhaal. Voor de langere termijn.

We bouwen aan identiteit.

Samen gaan we op zoek naar de gewenste merkidentiteit. Met een frisse blik werken we ideeën visueel uit met een eigen gezicht en uitstraling. Voor bestaande merken of iets totaal nieuws. Heel belangrijk voor brand value en het creëren van herkenbaarheid. Een eigen identiteit met een eigen verhaal. Met precies de juiste 'tone' voor de doelgroep. Niet alleen in schrijfwijze maar ook in beeldtaal.

We zijn makers van content.

Het creëren van unieke content passend bij jouw merk of product is van onschatbare waarde. Maar hoe krijg je een vaste stroom aan de juiste content? En welke content raakt jouw doelgroep? HoneyMind wil bedrijven laten sprankelen door actief zichtbaar te zijn. Met content die informeert, inspireert en amuseert.

We verspreiden jouw boodschap.

Wij krijgen energie van mediakanalen die kracht uitstralen. Wat is de beste wijze om als merk krachtig over te komen? Welke social kanalen passen het best bij het merk of product? En hoe onderscheid jij je van de massa? HoneyMind houd zich bezig met het bedenken, maken, ontwerpen en verspreiden van jouw nieuws op de meest creatieve manier. We zorgen voor een groot bereik binnen de juiste doelgroep.